Carpat Belaz Service
Carpat Belaz Service

Despre noi

Compania Carpat Belaz Service a fost infiintata in anul 2004, avand o strategie de afaceri bazata pe performanta durabila si responsabilitate. Principalele sale  valori sunt onestitatea, integritatea si respectul in relatiile cu partenerii sai de afaceri. Inca de la inceput oferim solutii durabile si competitive clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a-si diminua costurile de productie. Mai precis, oferim servicii complete specializate de reparatii si intretinere a bunurilor produse de industria prelucratoare, cu scopul de a asigura functionalitatea masinilor si a echipamentelor.

I Masini si echipamente grele aferente industriei extractive.

  • utilaje miniere
  • utilaje de constructie
  • utilaje pentru zacamant si gaze

II Masini si echipamente grele folosite in constructii.

  • utilaje terasiere
  • incarcatoare frontale
  • buldozere
  • screpere

III Masini si echipamente folosite in agricultura.

IV Masini si echipamente folosite in activitati de depozitare si manipulare marfuri.

Totodata, punem accent pe eficientizarea serviciilor de mentenanta preventiva si pe reparatiile masinilor si echipamentelor grele, pentru a le asigura functionalitatea si pentru a preveni defectiuni si stationari neprevazute.

Cum ne diferentiem de concurenta? Printr-un concept, pe cat de simplu, pe atat de complex:

ANALIZA/ELIMINARE DEFECTIUNE- OFERTARE/CONTRACTARE- ELIMINAREA DEFECTIUNII.

Concret, diminuam timpul de stationare pentru efectuarea lucrarilor de service, mentenanta si reparatii, minimizand pierderile beneficiarului, cauzate de aceste intreruperi in activitate.

De asemenea, personalul nostru este pregatit sa raspunda prompt si eficient la cererile clientilor , eliminand astfel faza de COMANDA/ LIVRARE PIESE SI/ SAU ACCESORII.

Cei cu care colaboram, nu ne sunt doar clienti, ci si parteneri. De aceea, le punem la dispozitie masini si/ sau echipamente similare celor aflate in reparatie, pentru a se evita astfel intreruperea activitatii si scaderea productivitatii.

Preturile de vanzare sunt competitive, iar termenele de livrare reduse. Scaderea, atat a cheltuielilor, cat si a costurilor, optimizarea costurilor companiei, toate acestea au un singur scop: eficientizarea si stabilitatea financiara.

” Familia te asteapta sanatos, acasa”- este motto-ul nostru in desfasurarea activitatii. Nu ne consideram doar o companie, ci o familie numeroasa, in cadrul careia fiecare membru este indispensabil si este sustinut in dezvoltarea profesionala. Implementam in permanenta masuri stricte cu privire la securitatea si sanatatea in munca, avand ca  unic scop eliminarea totala a accidentelor de munca.